avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Taxe percepute pentru suspendare activitate SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Taxe percepute pentru suspendare activitate SRL

Buna ziua.
Sunt interesata sa suspend activitatea unei societati neplatitoare de TVA. Doresc sa ma ajutati cu cateva informatii legate de suspenadarea acesteia. Eu am accesat site-ul ONRC, dar nu sunt inca lamurita. Am luat legatura cu un avocat si de exemplu in ceea ce priveste taxele, mi-a comunicat ca trebuiesc prezentate toate cerificatele constatatoare emise de ONRC si pentru fiecare platim o taxa de 72 lei. Am sunat la ONRC si mi-au spus ca doar ultimul este cel important...si ca aceasta taxa se refera la certificatul anexat, nu cel albastru, ci cel prin care spunem ca ne obligam la : a...b.. si c. Nu am inteles nimic din ce mi-a spus si nici nu au fost dornici sa-mi explice. Prin urmare, ma poate lamuri cineva cam ce presupune aceasta procedura si cam ce taxe se platesc? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:20, 24 Aprilie 2016
Da, este asa cum vi s-a spus la telefon, important este ultimul certificat constatator, taxele sunt aproximativ 72 lei + 45 lei pentru publicitate la monitor. Totusi, noi nu stim care-i situatia firmei dvs. din cele doua vorbe scrise de dvs. Recomandarea este sa mergeti la onrc, cu actele, acolo exista un oficiu juridic care ofera servicii de consultanta (cu bani sau gratuit, prin lege).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)
Tarif orc leuca_luminita leuca_luminita Buna dimi tuturor! Am fost la registru Bucuresti: rezervarea de denumire 72 lei fata de 64 lei inchidere punct de lucru 180 lei fata de 167 lei..... (vezi toată discuția)
Radierea Întreprinderea familială baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Ma poate lamuri cineva ce fel de acte im trebuiesc sa defiintez sa radiez o Întreprinderea familială. Domnul de la Registrul comercului mi-a zis ... (vezi toată discuția)