avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

reorganizare

Firma mea se afla in reorganizare din 2014 ianuarie. problema este ca in mai 2016 imi expira teremnul de 3 ani, societatea avand datorii catre banca de 100000 euro, cu ganatarea casei mele. Finantele nu s-au inscris in tabel, astfel ca ... fiind vorba si de o garaatie a debitului ca persoana fizica, mi-e frica ca dupa inchiderea firmei sa nu ma trezesc cu o somatie din partea ANAF. As fi cumparat casa inapoi, insa acum am aflat ca TVA-ul nu a fost achitat de la data confirmarii planului de reorganizare. Contabilul mi*-a spus ca a facut platiel in functie de graficul transmis de administratorul judiciar, TVA-ul nefigurand in grafic, insa administratorul mi-a spus ca nu avea cum sa figureze, plata TVA-lui in reorganizare facandu-se lunar, fara a se mentiona in tabel. TVA-ul se ridica la 50000 lei. Ce sa fac? Cine a gresit? Fata de termenul indicat mai sus, pot face o cerere de modificare a planului? Am citit legea 85/2006 si zice in art. 101 alin 5 ca se poate modifica planul, insa administratorul mi-a spus ca , contravine art. 95 ... cu termennul de 18 luni de la admiterea reorganizarii. Fiecare da vina pe celalalt, iar eu am platit conform solicitarilor contabilei firmei. Ce pot face?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
capucino, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura de insolventa adrianabresug adrianabresug pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa: lichidatorul vs. firma leasing nhms nhms Am urmatoarea situatie: Firma mea a intrat in insolventa. La data intrarii aveam 2 rate neplatite catre firma de leasing. Acum sunt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Contestatie plan de reorganizare laura-jurist laura-jurist buna ziua in cazul unui plan de reorganizare confirmat de catre instanta, prin care au fost eliminate din plan creantele chirografare, se mai poate face ... (vezi toată discuția)