Buna ziua, am o intreprindere individuala si am inchiriat un spatiu pentru desfasurarea activitatii. Contractul de inchiriere directa s-a incheiat deoarece intreprinderea nu a functionat, insa a ramas o datorie de 4 luni la chirie. As dori sa stiu daca intreprinderea este in insolventa, se sterge datoria aceasta la plata chiriei, sau datoria este preluata de mine, persoana fizica, ca si administrator?
Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns! Ce ar trebui sa fac sa pot scapa de aceasta datorie avand in vedere ca..1 in contractual dintre mine si proprietar se specifica ca dupa intarzierea platii cu cel mult 30 zile calendaristice dupa emiterea primei facturii se va aplica rezilierea de drept a contractului,...eu am adunat 6 facturi,adica 6 luni,mentionez ca in 4 din aceste 6 luni eu nu am mai functionat ...2 facturile au fost semnate de catre altcineva fara ca eu sa iau la cunostiinta...3 nu am fost somat in priviinta rezilierii contractului...4 nu am fost somat sa eliberez spatial cu toate ca eu nu mai aveam nimic acolo!...Va multumesc
Evacuare chirias
mihumihu
Buna seara,
Am urmatoarea situatie: am un spatiu proprietatea unei societati pe care o detin pe care l-am inchiriat pt o perioada de 6 ani unei societati. ... (vezi toată discuția)