avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorie Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorie Intreprindere individuala

Buna ziua, am o intreprindere individuala si am inchiriat un spatiu pentru desfasurarea activitatii. Contractul de inchiriere directa s-a incheiat deoarece intreprinderea nu a functionat, insa a ramas o datorie de 4 luni la chirie. As dori sa stiu daca intreprinderea este in insolventa, se sterge datoria aceasta la plata chiriei, sau datoria este preluata de mine, persoana fizica, ca si administrator?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alinmihai1984 , utilizator 12:53, 25 Martie 2016
Va fi preluata de dumneavoastra ca persoana fizica.
Va multumesc pentru raspuns! Ce ar trebui sa fac sa pot scapa de aceasta datorie avand in vedere ca..1 in contractual dintre mine si proprietar se specifica ca dupa intarzierea platii cu cel mult 30 zile calendaristice dupa emiterea primei facturii se va aplica rezilierea de drept a contractului,...eu am adunat 6 facturi,adica 6 luni,mentionez ca in 4 din aceste 6 luni eu nu am mai functionat ...2 facturile au fost semnate de catre altcineva fara ca eu sa iau la cunostiinta...3 nu am fost somat in priviinta rezilierii contractului...4 nu am fost somat sa eliberez spatial cu toate ca eu nu mai aveam nimic acolo!...Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez chiriile platite in anvans? alice_nicole alice_nicole Ne confruntam cu urmatoarea situatie... Am incheiat un contract de inchiriere in anul 2008 pe o perioada de aproximativ 5 ani, contractul urmand a se incheia ... (vezi toată discuția)
Incetarea unui contract de inchiriere spatiu comercial silvia1502 silvia1502 Buna ziua, puteti sa imi spuneti daca am un contract de inchiriere intre persoana fizica si persoana juridica inregistrat la administratia financiara,si care ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias mihumihu mihumihu Buna seara, Am urmatoarea situatie: am un spatiu proprietatea unei societati pe care o detin pe care l-am inchiriat pt o perioada de 6 ani unei societati. ... (vezi toată discuția)