avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Transport 3,5t
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Transport 3,5t

Buna ziua! Am infiintat un srl-d cu domeniul principal de activitate "transporturi rutiere de marfuri". Pot face un contract de comodat intre o persoana fizica si srl-d pt a utiliza o autoutilitara <3,5t? Nefiind supusa licentierii,mai am nevoie de alte documente? Pt. a efectua transport international este nevoie sa ma inscriu in ROI? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2016
denydav, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:02, 31 Martie 2016
Toate activitatile descrise mai sus le puteti efectua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto HUBARDONI HUBARDONI Am un PFA in domeniul Transporturi Rutiere de Marfuri(Cod CAEN 4941).Folosesc o autoutilitara in cadrul PFA-ului (proprietatea mea),care se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Transport marfa perisabilă Emilia Anca Emilia Anca Bună ziua dețin un srl și vreau să fac transport extern marfa perisabilă mai exact fructe și legume .Dețin o autoutilitara de 3.5 t .ms (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)