avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport marfa perisabilă
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport marfa perisabilă

Bună ziua dețin un srl și vreau să fac transport extern marfa perisabilă mai exact fructe și legume .Dețin o autoutilitara de 3.5 t .ms
Va trebui ca obiectul principal de activitate sa fie sub cod CAEN 4941 - transporturi rutiere de marfuri si implicit licentiere din partea ISCTR (anterior ARR).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)