avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect - consecinte declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect - consecinte declaratie

as vrea sa stiu daca poate si vrea cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri, ieri am aflat ca " voi fi solicitat in scurt timp 20 25 de zile in urmarea unei declaratii a unui taximetrist care a fost chemat el si ca sa scape a spus mai departe cei de acolo iau spus ca vor fi descinderi si ca sa colaboreze pentru a nu fi rau, taximetristul asta are amenzi de -70 mil si a fost chemat si turnat de catre parintii sai chemat fiind doar in cazuri diferite, cum ca eu nu stiu exact ce si nici nu a vrut sa imi spuna, faza e ca eu nu am nimic de aface cu asta doar ca suntem prieteni si ca a spus ce o fi spus, ei ca sa dovedeasca au doar testul care mil pot face de [editat - nu mai folositi cuvinte vulgare] asta vreau sa aflu cu tot cu ce a marturisit taximetristul asta, eu daca neg totul ce riscuri as avea in continuare, nu se vor lasa prea usor asta, ce ar trebuii sa fac in ziua z?
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2016
Admin, administrator
ideea e ca nu stiu ce a declarat dansul eu nu am cumparat nimic de la el iar ei nu au nimic sa arate ca asa este doar ceea ce a spus in declaratie "a dato mai departe" sa fie bine ptr el, iau spus ca mai bine sa zica ca vor fi ridicari chestii gen, eu nu am nimic de ascuns asta e ideea doar ca vreau sa iasa bine
iar pe el lau chemat doar sa il mai revada nu lau gasit cu nimic altceva
si cu aia care ati spus-o dvs legata de declaratia astuia cu taxiu ca mia vandut daca era asa nu mai era liber acum .. deci nici nu stiu ce sa mai zic
Aveți dreptul de a merge însoțit de avocat la audiere ca sa va exercitati în mod activ dreptul la apărare. Audierile în aceste cazuri se pot face destul de dur.
E posibil sa fi declarat ca ati vândut.
Sa zică ca v-a vândut dvs. nu îl ajuta decât dacă vrea sa recunoască faptele.

Chiar dacă nu s-a găsit nimic la nimeni e posibil sa aibă probe ca s-a vândut ceva.
Oricum e clar ca e luat în vizor și e posibil și cu dvs. sa fie la fel.
normal ca este laut in vizor dar atata timp cat este si el un simplu consumator care in trecut a facut la fel cu altii iar el a scapat si ia infundat pe altii, nu stiuce sa spun, eu pentru o tigara consumata acum 3 saptamani nici nu mai stiu nu cred ca are ce sa imi faca este? daca voi declara ca nu stiu nimic iar cei de acolo vor dorii sa fac la fel procedura cum a facuto acest taximetrist ce pot sa fac fiindca nu am nici un cunoscut doar el iar daca spun si eu de el e clar ca ceva a fost intre noi daca a fost in trecut m-as inchide singur nu??
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2016
ionion123, utilizator

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de risc CIpriBu CIpriBu Buna ziua. Am o intrebare importanta. Sunt implicat intr-un caz in care sunt acuzat de trafix de droguri de risc(cannabis). Prietena mea a fost chemata ca ... (vezi toată discuția)
Situatie ciudata la procuror diicot ContSters171795 ContSters171795 am avut o audiere cu un procuror saptamana aceasta, la o citatie unde fusesem acuzat de detinere pentru consum propriu. m-am intalnit cu dansul si dupa 10 ... (vezi toată discuția)
Sunt citat in calitate de intimat developer developer Buna seara, Am primit o citatie care spune ca eu sunt intimat in proces cu xxx, el fiind petent pentru FOND - plangere contraventionala. In caz de ... (vezi toată discuția)