as vrea sa stiu daca poate si vrea cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri, ieri am aflat ca " voi fi solicitat in scurt timp 20 25 de zile in urmarea unei declaratii a unui taximetrist care a fost chemat el si ca sa scape a spus mai departe cei de acolo iau spus ca vor fi descinderi si ca sa colaboreze pentru a nu fi rau, taximetristul asta are amenzi de -70 mil si a fost chemat si turnat de catre parintii sai chemat fiind doar in cazuri diferite, cum ca eu nu stiu exact ce si nici nu a vrut sa imi spuna, faza e ca eu nu am nimic de aface cu asta doar ca suntem prieteni si ca a spus ce o fi spus, ei ca sa dovedeasca au doar testul care mil pot face de [editat - nu mai folositi cuvinte vulgare] asta vreau sa aflu cu tot cu ce a marturisit taximetristul asta, eu daca neg totul ce riscuri as avea in continuare, nu se vor lasa prea usor asta, ce ar trebuii sa fac in ziua z?
ce as putea face in cazul acesta, eu cred ca dansii isi pierd timpul cu mine si asa nu au nici o dovada verificata ca este ceva pe undeva, ei doar spun cuvinte si au idee formata de ei intre ei, ma pot forta atunci sa spun si eu pe altcineva?? daca le zic ca nu am cunostinte nu ma vor crede