Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna ziua, am si eu o intrebare in legătura cu reducerile care se pot aplica in cadrul unui magazin online.
De exemplu daca avem un produs cu preț de vânzare de 150 lei si vrem sa-l adaugăm la oferta de 140 lei dar fiind așa mica diferența de doar 10 lei ne gândeam daca e legal (moral nu e) sa il mărim la 170 lei inainte de reducere. Știm ca prețul redus trebuie sa fie mai mic decât prețul se referința din ultimele 30 de zile.
Conform OG 99/2000 cu modificarile ulterioare, la reducerile de pret de tip soldare si/sau promotionale nu se poate vinde sub pretul de achizitie si reducerea trebuie sa fie mai mica decat cel mai mic pret din ultimele 30 zile. Astfel, puteti mari la 170 si ulterior sa vindeti cu 140, avand in vedere ca minimul a fost 150.
Raportarea prin declarația 406 poate fi dificilă și complicată, în special în ceea ce privește colectarea și verificarea datelor din diverse surse. Problemele pot apărea din diverse motive, cum ar fi erori de import/export, probleme de reconciliere a conturilor, erori de codificare a conturilor, dificultăți în găsirea informațiilor necesare și multe altele.
În cadrul cursului, vom discuta despre cele mai frecvente probleme întâlnite în raportare, cele mai bune practici în materie de verificări și corelații SAF-T, cum să faceți față problemelor și erorilor care pot apărea în timpul procesului de raportare, astfel încât să le rezolvați într-un mod profesionist și eficient.