avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reduceri magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reduceri magazin online

Buna ziua, am si eu o intrebare in legătura cu reducerile care se pot aplica in cadrul unui magazin online.
De exemplu daca avem un produs cu preț de vânzare de 150 lei si vrem sa-l adaugăm la oferta de 140 lei dar fiind așa mica diferența de doar 10 lei ne gândeam daca e legal (moral nu e) sa il mărim la 170 lei inainte de reducere. Știm ca prețul redus trebuie sa fie mai mic decât prețul se referința din ultimele 30 de zile.

Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 12:07, 28 Martie 2016
Conform OG 99/2000 cu modificarile ulterioare, la reducerile de pret de tip soldare si/sau promotionale nu se poate vinde sub pretul de achizitie si reducerea trebuie sa fie mai mica decat cel mai mic pret din ultimele 30 zile. Astfel, puteti mari la 170 si ulterior sa vindeti cu 140, avand in vedere ca minimul a fost 150.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)
Soldari - reducere de 75% dupa reducere 50% igabimutu igabimutu Buna ziua, a inceput perioada reducerilor. Afisez pe geam \" reduceri de pana la 75% Inainte de aceasta perioada de reduceri, am avut un produs la un pret ... (vezi toată discuția)
Preturi de vanzare in activitatea de comert cu amanuntul virtual si in magazin calsic vlasceanuanca vlasceanuanca Pot sa am preturi de vanzare diferite in magazinul on-line si in magazinul de vanzare cu amanuntul clasic? Reducerile de preturi din cataloagele de promovare ... (vezi toată discuția)