avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere note scrise in instanta daca esti nedeplasabil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere note scrise in instanta daca esti nedeplasabil

Pe scurt, intr-un proces civil fond, paratul este nedeplasabil si ar dori sa depuna note scrise (nu a depus intampinare in timp util). Poate face acest lucru prin scrisoare recomandata? Este suficient sa adauge copie a cartii de identitate?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:10, 30 Martie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate trimite note scrise prin posta cu confirmare de primire .Sa fie semnate si sa mentioneze numarul dosarului si instanta .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa depuna concluzii scrise, aratand ca este nedeplasabil si eventual, sa ataseze o copie certificat medical,daca depune copie dupa acte trebuie sa mentioneze ca, sunt conforme cu originalul si sa semneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare sau note si concluzii? Marius M Marius M Un prieten a chemat in judecata Casa de pensii pentru recalcularea pensiei, aratand in cerere ca aceasta institutie trebuia sa aplice din oficiu o majorare... ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie ratb route route Buna seara! Am cateva intrebari: -la constestatia procesului verbal de contraventie adaug procesul verbal copie sau original ? -avand in vedere ca fapta a ... (vezi toată discuția)
Intampinarea in contencios administrativ Ileana Cioteanu Ileana Cioteanu Este exclusa intampinarea in contenciosul-administrativ si fiscal ? Va rog mult sa ma luminati : am chemat in instanta de contencios doua institutii urmand sa ... (vezi toată discuția)