avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie proces verbal contraventie RATB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie proces verbal contraventie RATB

Buna seara!
Am cateva intrebari:
-la constestatia procesului verbal de contraventie adaug procesul verbal copie sau original ?
-avand in vedere ca fapta a avut loc in Bucuresti si nu mai am timp sa ma duc personal , pot sa trimit prin posta recomandat documentele? e corect sa trec la destinatar Judecatoria Sector 1 si adresa sau trebuie sa mai trec si altceva
Cel mai recent răspuns: route , utilizator 14:30, 29 Iulie 2012
Buna seara.
-Acel proces verbal s-a intocmit in mai multe exemplare. Este nevoie doar de o copie. İn cazul in care vi se cere originalul, il puteti depune ulterior la dosar, desi cred ca RATB are copia.
-Se poate trimite prin posta recomandat cu confirmare de primire. Dar daca aveti acte in original se recomanda trimiterea prin scrisoare deschisa cu valoare declarata insotita tot de confirmare de primire.
- Este de ajuns sa treceti la destinatar Judecatoria Atentie! in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia, adaugand adresa judecatoriei.
Pentru mai multe nelamuriri intrati pe site-ul RATB. Succes!
MUltumesc !
Controlorul a trecut in procesul verbal statia PPL, cred ca e vb de Piata Presei Libere. persoana amendata este fiica mea si tocmai venise in vacanta din Londra si a cumparat cardul cu 2 calatorii de la Otopeni , nu i s-a validat calatoria cu toate ca a incercat de mai multe ori . Din cate am vazut statia PPL apartine de Sectorul 1 . Mai am totusi o intrebare. Am solicitat istoricul cardului la sectia Comerciala din cadrul RATB si acest document o sa imi parvina in zilele urmatoare . Problema e ca trebuie sa depun plangerea pana pe 25 iulie , intrebarea e cum fac sa adaug istoricul cardului la dosar ?
Multumesc , o seara buna!
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2012
route, utilizator
Din cate stiu, mentionati in contestatie faptul ca pentru dovedirea celo spuse de dumneavoastra ati solicitat o proba concludenta ( aistoricul cardului), pe care o veti obtine ulterior si o veti atasa contestatiei. Deci, faceti acea mentiune. Documentul il puteti atasa la dosar si dupa depunerea contestatiei, pana in ziua stabilita de judecata in primul termen.
Nu va suparati,da` cat e amenda?Nu va costa mai mult sa va judecati ?
100 de lei, dar oricat ar fi, nu e normal sa platesti daca nu esti vinovat.
Plangerea e scutita de taxa de timbru.

Alte discuții în legătură

Amenda ratb - fara acte danielw danielw Buna ziua, Am fost legitimat de controlori acum doua saptamani si aveam doar copia dupa buletin la mine, pe care le-am dat-o, pentru ca ma grabeam foarte ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda ratb klement klement Caut un sfat avizat In urma primiri unei contraventii pentru circulare pe RATB fara card validat mi s-a intocmit un proces verbal complet, ( agent ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie ratb intocmit abuziv danap10 danap10 Daca in decurs de 2-3 luni mi s-a intocmit proces verbal de contraventie de catre controlorii RATB pentru ca de 2 ori nu am observat din cauza caldurii ... (vezi toată discuția)