avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare nerambursabila a 2-a oara
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare nerambursabila a 2-a oara

Buna ziua,
As dori sa stiu daca ar fi posibila o noua finantare din fonduri nerambursabile, in conditiile in care in 2009 firma a mai beneficiat de o finantare similara, cu o rambursare de 70%, ca Microintreprindere. Mentionez ca intrunim toate conditiile cerute de noul Program de finantare, iar ca obiect, ar fi vorba de o completare a ceea ce s-a achizitionat, cu succes, in 2009. Cu stima.
Cel mai recent răspuns: MARKETING DEVELOPMENT , Consultant credite si finantari 11:03, 30 Martie 2016
Puteti solicita finantare pentru un nou proiect, deoarece au trecut 3 ani de la semnarea contractului de finantare anterior.
Va recomand insa sa verificati cu atentie indeplinirea tuturor conditiilor privind intreprinderea unica (daca este vorba de o microintreprindere care implementeaza proiectul in mediul urban - descris la pag. 8 si urmatoarele din ghidul POR PI 2.1 vers. consultativa 2 din 23.02.2016).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)