avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... schimbare denumire strada in an electoral
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

schimbare denumire strada in an electoral

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuna cineva unde este prevazut ca in an electoral nu se fac schimbari de denumiri de strazi?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:44, 30 Martie 2016
Nu am mai auzit asa ceva , fiind an electoral ar trebui sa se dea si peste cap pentru cetateni , poate ca la altii nu mai fac nimic fiind an electoral

p.s Sa va dea de pomana schimbarea pe care o doriti.

Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2016
BEN46, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare acte in cazul schimbarii numelui strazii lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca in cazul schimbarii numelui unei strazi se schimba si cadastrul casei (cadastrul pentru fiecare apartament din ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire strada Laura Dragu Laura Dragu Buna ziua, In 2012 in satul bunicilor s-au dat denumiri strazilor, iar cea a bunicilor a primit numele unui om de etnie rroma, fara nico notorietate in acel ... (vezi toată discuția)
Schimbat denumirea strazii la sediul social a unei soc. comerciale ce trebuie facut? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a ... (vezi toată discuția)