avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ASOCIATIA DE PROPRIETARI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ASOCIATIA DE PROPRIETARI

Buna ziua . As avea nevoie de o lamurire in ce priveste urmatoarea situatie : o familie detine un apartament intr-un oras dar locuieste intr-o alta casa , nu in apartamentul respectiv . Cam o data la 2-3 saptamani , o persoana doarme ,o singura noapte ,in acel apartament , in functie de cum sunt turele la serviciu . Intrebarea mea este daca trebuie inscrisi la asociatie toti membrii familiei ( 4 persoane ) doar pentru ca doarme cineva acolo , odata la 3 saptamani? Sau cate persoane trebuie sa fie inscrise la asociatie ?
Cel mai recent răspuns: LIA VRANCEANU , utilizator 12:44, 30 Martie 2016
Conform dispozitii in vigoare,trebuiesc inregistrati in cartea de imobil orice locatar care locuieste provizoriu sau definitiv,mai mult de 15 zile in imobil
Conform disp HG nr 1588/2007 proprietarul are dreptul sa informeze oficial asociatia de proprietari ca apartamnetul urmeazasa nu fie locuit o perioada,persioada in care vor fi calculate numai c/v cote comune,mai putin consumurile individuale
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asociatie simonasimona simonasimona de doi ani nu mai locuim la garsoniera, am facut cerere sa ne scoata de la plata asociatiei dar noi platim in continuare cheltuieli administrativesi apa ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile comune ale locatarilor unei scari de bloc AdaZdravescu AdaZdravescu Va rog sa mi spuneti daca exista o lege care prevede ca un locatar,daca locuieste in apartament,mai putin de 10 zile in apart. intr o luna,trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plata la intretinere GhG GhG O familie care locuieste cel mult 15 zile pe luna, in apartamentul pe care il detine,este scutita de la plata cheltuielilor de intretinere(HG 15588). La scara ... (vezi toată discuția)