avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bancile pot suna la angajatii ru pentru salariatii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bancile pot suna la angajatii ru pentru salariatii care nu achita datorii?

Buna ziua,

La completarea adeverintelor pentru salariati, nr meu de telefon trebuie mentionat, deoarece nu exista retea de telefonie fixa in societate si sunt singura angajata in postul de RU care poate da informatiile necesare despre angajati, pentru contractarea creditelor.

Ulterior, dupa ce aceste informatii sunt validate si creditul este acordat angajatilor respectivi, acestia au intarzieri la plata. Angajatii bancilor pot suna lunar la nr meu sa ma intrebe de datoria acestora si sa-mi ceara sa-i contactez?

Sunt cp 5 angajati in firma noastra, care au intarzieri la credite, si pt fiecare in parte sunt sunata lunar. Le-am cerut sa-i contacteze pe ei, dar mi-au spus ca este singurul nr la care pot suna, cel din adeverinta completata.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:40, 31 Martie 2016
Da, pot. Asa cum dvs. puteti suna la banca la nr. afisat la date de contact asa si banca poate suna la nr de telefon pe care dvs. l-ati oferit ca date de contact. In schimb dvs. nu sunteti obligata sa le raspundeti sau sa le oferiti informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent abuz din partea bancii- apeleaza persoane care nu au legatura cu creditul vladp33 vladp33 Buna ziua, din 2007 am un credit de nevoi personale fara garantii la o banca comerciala. Am fost cu plata la zi a acestui credit pana in vara cand am ramas ... (vezi toată discuția)
Sunt sunat de 7-8 ori pe zi de banca andman2413 andman2413 Buna ziua, am si o problema cu o banca de la noi din tara la care am intarziere 60 zile la plata unui credit de nevoi personale (650 ron restanta). Sunt ... (vezi toată discuția)
Credit bancar ca administrator societate,dar fara a fi angajat cu carte de munca. Parisien Parisien Buna ziua!As dori sa va adresez o intrebare in legatura cu acordarea unui credit in conditiile spuse in titlu.Daca as aplica pentru un credit pe persoana ... (vezi toată discuția)