avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme de familie

cu ce drept ma poate da afara tata din casa desi sunt membru de familie si imobilul nu este pe numeele lui
Cel mai recent răspuns: Maria-Criss , utilizator 23:31, 1 Aprilie 2016
Cati ani aveți și cine e proprietar?
am 35 de ani impliniti si proprietarul strabunicul si ma si amenintat ca merge la politie ca sami retraga buletinu de identitate
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2016
csehmarton, utilizator
De la politie ( evidenta populației de fapt) o sa plece asa cum se duce, nu se rezolva asa. Trebuie sa ceara evacuarea dvs în instanță
Nu poate sa mai fie proprietar strabunicul, care presupun ca nu mai este in viata. Cine a mostenit apartamentul si in ce cote? De aici se pleaca pentru lamurirea problemei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare locuinta parintilor LegesiPedeapsa LegesiPedeapsa Scuzati deranjul. Am 32. Locuiesc cu ai mei, adica tatal biologic si mama vitrega. Nu ii deranjez cu absolut nimic, stau in sufragerie, nu sunt violent, lucrez ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu gigipanait gigipanait Prin evacuare judecatoreasca silita am scos din imobilul proprietatea mea 3 persoane care au stat abuziv 4 ani.Vechea proprietara facuse acestora carte de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala pentru interzicire de a mai intra in locuinta Marynosh Marynosh Buna ziua, Parintii mei sunt in divort.. intr-un divort destul de urat as putea spune.. Tatal meu este foarte violent.. este consumator de bauturi ... (vezi toată discuția)