avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinerea custodiei totale e minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinerea custodiei totale e minorului

Buna, as dori sa stiu care sunt conditiile si pasii pe care ar trebui sa ii urmez in vederea obtinerii custodiei totale a copilului rezultat din fosta casatoriei. La divort s-a stabilit custodia comuna cu d omiciliul copilului la mama si drept de vizita pentru tata. Mentionez ca de la data s entintei divortului (21.10.2011) tatal nu a mentinut o relatie cu copilul,nu l-a vizitat, nu i-a platit nici o luna pensia alimentara. Mi-au trebuit 2 ani de zile ca eu sa aflu numarul lui de telefon pentru a-l cauta si ruga sa imi faca o procura sa ii reiinoiesc pasaportul la copil. Noi locuim in Italia,copilul frecventeaza scoala aici,instanta cand e hotarat custodia comuna era la curent cu domiciliul nostru.
Va scrie in hotarare ca aveti domiciliul in strainatate ?
Demersurile ar trebui facute in Italia si, deci, intrebati avocat italian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia comuna a copilului cu domiciliul în italia Gabriela 28 Gabriela 28 Buna seara... In urma divortului in fata judecatorului sa stabili custodia comuna dar copilu are domiciliu stabilit cu mine in Italia. In actiunea de divort nu ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor italian carm3n45 carm3n45 Buna ziua! Sunt casatorita ....dar despartita in fapt,cu un cetatean italian si am un copil de 12 anisori , nascut in italia ( pasaport italian expirat in ... (vezi toată discuția)
Despre iesirea din tara cu copil minor fara acordul tatalui costantin11 costantin11 fosta sotie a plecat cu copilul minor de 5 ani in italia fara acordul meu din luna martie 2013 ,santem divortati ,platesc pensie alimentara lunar iar ea zice ... (vezi toată discuția)