avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia comuna a copilului cu domiciliul în Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia comuna a copilului cu domiciliul în Italia

Buna seara... In urma divortului in fata judecatorului sa stabili custodia comuna dar copilu are domiciliu stabilit cu mine in Italia. In actiunea de divort nu Este stabilita vizita de catre tata. Eu trebuie sa reinoiesc pasaportu baiatului dar El nu imi da procura notariala. Vazand cele mai sus Este nevoie de El pt ai putea face pasaportu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela 28 , utilizator 02:47, 15 Noiembrie 2017
Buna seara,
Da dar puteti sa supliniti acel acord printr-o sentinta judecatoreasca.
Eu ma aflu in Italia impreuna cu copilu de 6 ani. Copilul frecventeaza scoala aici. E posibil sa fac aceasta cerere catre judecator fiind in Italia? Cum pot face?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti cu un avocat italian daca vreti in Italia.
Depinde si ce cetățenie are copilul dar și unde locuiește tatăl.
Mai Depinde si daca tatăl se va apăra sau nu in proces.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Copilu are cetatenia romana... Tatal se afla in Romania dar din cate am inteles este plecat in strainatate. Ma poate ajuta un avocat italian de aici? Nu se poate rezolva cazu in Romania prin intermediul unui avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei totale e minorului Lacramioara08 Lacramioara08 Buna, as dori sa stiu care sunt conditiile si pasii pe care ar trebui sa ii urmez in vederea obtinerii custodiei totale a copilului rezultat din fosta ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu minor aanonim11 aanonim11 buna ziua as avea niste intrebari Sunt divortata de aproape un an,am un baiat de 3 ani,am custodie comuna cu fostul sot..pensia alimentara a stabilit o el ( ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie exclusivă Florentina2019 Florentina2019 Buna ziua ,am si eu o problemă sper sa ma puteți ajuta. In 2010 m am casatorit in Italia cu un cetățean italian ,in 2017 am ramas însărcinată si ne am ... (vezi toată discuția)