avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Buna ziua ,
Pentru un vehicul retinut de catre autoritatile dintr-un alt stat european asupra caruia s-a luat decizia de nerestituire in anul 2015 , se mai plateste impozit
asupra mijloacelor de transport in anul 2016 ?

Cel mai recent răspuns: cristinaelena23 , utilizator 11:49, 31 Martie 2016
pai ati depus vreo hartie la directia de taxe si impozite din romania din care sa reiasa ca vehiculul nu mai este in proprietatea dumneavoastra? Cand veti depune acele acte va fi scos din proprietatea dvs. pana atunci platiti impozite.
Pentru a nu mai plati obligatiile fiscale aferente auto,este necesar sa solicitati autoritatii fiscale radierea bunului mobil,fie in baza documentului de nerestituire,fie in baza cerererii de radiere la cererea titularului
da, numai ca mi s-a comunicat asupra faptului ca scaderea va opera cu anul 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Marinatud Marinatud Pentru o mașină care s-a scos certificatul fiscal de la primărie pt radiere din circulație se mai plătește impozit de la această dată pana la radierea ... (vezi toată discuția)
Impozit auto picassomonique picassomonique Buna ziua, as dori sa ma informati ,daca este legala sau nu aceasta problema . Am avut o masina pe care am dus-o la dezmembrari, am platit impozit pe ea cat ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)