avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Contabilitate -contul 755
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Contabilitate -contul 755

buna ziua!

am si eu o nelamurire...contul 755 "venit. din reevaluare imob. corporale" intra in baza de calcul a impozitului pe microintreprindere#-o#-o

multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 15:15, 2 Aprilie 2016
Potrivit art.53 din Codul fiscal,acest tip de venit intra in baza de calcul a impozitului pe veniturile microintreprinderilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere-amortizare rezerve din reevaluare cladire doina-marieta doina-marieta Pentru o microintreprindere cand se impoziteaza surplusul din reevaluare la o cladire , lunar prin amortizare sau la vanzarea cladirii ? Cladirea este ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit VictorPop VictorPop Buna ziua, Suntem o firma care am trecut de la impozit pe profit la impozit pe venit. Domeniul de activitate este transport rutier de marfuiri din care ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri din fonduri europene PetrescuD PetrescuD Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire referitoare la veniturile primite din fondurile POSDRU 2007-2013, domeniul 3.1, Promovarea culturii ... (vezi toată discuția)