avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bilet la Ordin executat
Discuție deschisă în Executare silită

Bilet la Ordin executat

Pentru garantarea unui credit la societate, am avalizat un BO in alb, fara protest. Societatea este in insolventa , iar Banca , prin executor judecatoresc vrea sa ma execute. Dar sunt urmatoarele inadvertente : Biletul la Ordin completat de banca are data emiterii 7.09.2015, scadenta 7.09.2015, dar pe spate este inscris de banca" Data prezentare7.08.2015, Motiv -Insolventa tragator, Data refuz 7.08.2015 "
Cum poate fi valabil acest document daca el a fost refuzat inainte cu o luna de a fi emis ?
Cel mai recent răspuns: avocat_coltuc , utilizator 12:06, 31 Martie 2016
Sunt motive de nulitate relativa.Puteti depune contestatie la executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin in alb mma mma Buna ziua, ma gasesc intr-o situatie neplacuta si va solicit ajutorul. Mi-ati putea raspunde, va rog, la problema pe care o prezint mai jos: societatea la ... (vezi toată discuția)
Bo in alb avalizat rapoimpex rapoimpex Mă interesează un punct de vedere cu privire la: 1. BO lăsat în alb, avalizat ca persoana fizică de mine, emis de o societate comercială care ulterior ... (vezi toată discuția)