avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Folosire autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Folosire autoturism

Buna ziua. Am primit prin donatie, autentificata la notariat, un autoturism.Am efectuat toate demersurile pentru inregistrare la Directia finantelor publice, platesc impozitul aferent, RCA in vigoare, ITP valabil, rovigneta in vogoare. Nu am avut insa bani pentru a plati taxa de timbru, neputand astfel sa o inmatriculez la Politie, certificatul de imnatriculare fiind in continuare pe numele fostului proprietar. Pana voi avea banii necesari pentru taxa de timbru, pot circula in regula cu masina? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:26, 2 Aprilie 2016
Cu actul de donatie puteti dovedi ca dvs. sunteti proprietarul autoturismului. Un agent de politie mai zelos va poate amenda, in cel mai rau caz, pentru neinmatricularea autoturismului in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism inmatriculat in ue Roxa0 Roxa0 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este perioada cu care se poate circula in Romania cu un autoturism imnatriculat in Portugalia. Mentionez ca autoturismul ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Radiere si autentificare catalin251986 catalin251986 vreau sa cumpar o masina dar care nu mai are asigurare in schimb itp are iar proprietarul vrea sa o radiem sa o treaca pe numele meu ..cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)