Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: bunicul meu a cumparat un teren de 300mp prin 1960, primind doar o chitanta de mana (am inteles ca asa se proceda atunci). Pe acest teren a construit o casa, aceasta fiind amplasata la 0.6 m de gardul vecinului (gard care a fost scos de vecin in anul 2000). Dupa un proces cu urmasii fostului proprietar, am obtinut o hotarare judecatoreasca de uzucapiune pentru teren si constructiile amplasate pe acesta.
Problema este ca atunci cand am incercat sa depunem dosarul pentru cadastru, acesta a fost respins deoarece masuratoarea facuta de expert era gresita. Dupa ce cadastristul a corectat masuratoarea, am depus din nou dosar pentru cadastru, la care s-a cerut acord de vecinatate. Vecinul care a scos gardul, nu vrea sa semneze acordul. Ce este de facut? Poate vecinul sa ma dea in judecata ca sa obtina terenul care este in spatele casei (cei 0.6x15m)?
L.E. Exista alte modalitati de a scoate cadastru fara acest acord de vecinatate?
Suprapunere teren
cos2tel
Detin un teren de 600 mp , Dupa ce am construit casa am vrut sa fac cadastrul cu imobilul pe el , dar am constatat cand au venit sa-mi faca masuratorile ca ... (vezi toată discuția)
Iesirea din diviziune
a2b4c6
Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot iesii din diviziune cu vecinul meu.Avem un teren de 300 mp pe care este construita casa,jumatate este propietatea vecinului ... (vezi toată discuția)