Luna viitoare am procesul de divort in calitate de parata. Eu am nascut de curand (8 saptamani). Intrebarea mea este: de cate ori se poate amana procesul in cazul in care nu pot sa ma prezint? Nici nu sunt de acord cu acest divort. Noi chiar am avut o casnicie perfecta timp de 3 ani! Acum a aparut si copilul! El a plecat de acasa din decembrie cu o vecina. A fost un soc pentru toti! Deocamdata vreau sa aman cat se poate. Martori am, legat de casnicia noastra. Intradevar dragoste cu forta nu se poate!
Multumesc.
angajati-va avocat care sa va reprezinte in instanta .
depuneti cerere reconventionala prin care aratati ca va opuneti divortului. insa daca sotul insista cu cererea sa , in cele din urma divortul se va pronunta fie ca sunteti de acord sau nu .
in cererea reconventionala solicitati incredintarea minorului si obligarea paratului la plata pensiei de intretinere .
solicitati si cheltuieli de judecata .
Divort prelungit
yvon
Buna ziua !
In octombrie 2009 am introdus actiune de divort, motiv- violenta domestica.
Sotul a facut intampinare si acum ambii avem statulul de reclamant si ... (vezi toată discuția)
Totusi, divortul
one of us
Buna ziua tuturor. Poate ma puteti ajuta cu o opinie: doresc sa divortez, dupa o relatie de 20 de ani, din care 13 de casnicie. Avem doi copii, de 11 respectiv ... (vezi toată discuția)