avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen - apel in cadrul contestatiei la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen - apel in cadrul contestatiei la executare

referitor la admiterea in parte a contestatiei la executare, mentionez ca s-a depus apel in acest sens la judecatoria respectiva, dar pana in present nu exista un termen sau dosar inregistrat.
Pe portal apare doar data cand sa depus apelul si atat, in conditiile in care vorbim de prima jumatate a lunii decembrie (atunci a fost depusa calea de atac). Ce este de facut? A omis instanta?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:26, 4 Aprilie 2016
Nu cred ca a omis instanta. Pur si simplu se judeca greu datorita numarului mare de dosare. Depinde la ce instanta se judeca. Daca este vb de Tribunalul Bucuresti dureaza destul de mult. Oricum veti primi citatie, va trebui sa depuneti intampinare, etc.
da, este vorba de judecatoria Bucuresti, cel putin acolo s-a depus apelul. M-am gandit si la varianta asta, dar totusi, parca a trecut prea mult timp, si inca nu a fost transmisa cererea pentru a fi solutionata. Mai astept atunci, poate ajunge si citatia. Multumesc frumos
Apelul se depune la Judecatorie si aceasta il trimite spre Tribunal. E suspect faptul ca din dec pana in apr Tribunalul nu a inregistrat dosarul. Mergeti la Judecatoria unde ati depus apelul si verificati daca dosarul dvoastra a plecat spre Tribunal si daca nu a plecat, vedeti din ce cauza.
Puteti formula o cerere la judecatorie ptr.urgentare transmitere apel(daca nu s-a transmis)la Trib.,daca s-a transmis la Trib.cerere ptr.urgentare punere pe rol. la Trib.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel- termen ContSters201565 ContSters201565 Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Competenta instantei de contencios administrativ ContSters42601 ContSters42601 Am depus la Trib. Bucuresti,din graba,prin trimiteri pe cai diferite,doua cereri de chemare in instanta in temeiul L544/2001,ambele avind aceleasi ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere a cererii de apel Cosdoro Cosdoro Se fac deja 2luni de la data cand am depus Cererea de Apel catre instanta de fond, Tribunalul. Pe portalul Tribunalului, cererea e inregistrata. Curtea de ... (vezi toată discuția)