avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat decedat in timpul CM.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat decedat in timpul CM.

Buna ziua,
Avem un salariat care a decedat ieri (03.04.2016).Concediu medical a adus pana la data de 31.03.2016.(mentionez ca avea 450 zile de concediu medical).CIM ii inceteaza cu data de 03.04.2016 cand s-a produs evenimentul, sau astazi cand am luat la cunostinta? ptr zilele neacoperite de cm din 01.04 - 04.04, cum il pontez?, cu ore suspendate? Trebuie sa i se plateasca si zilele de CO?(mentionez ca ptr anul trecut 2015 nu a beneficiat de indemnizatie Co intrucat a fost numai in CM. Multumesc anticipat si astept raspuns !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 4 Aprilie 2016
In cazul acesta cum se opereaza in D112, drepturile de CO, intrucat el vine din CM si are numai ore suspendate( declaratia nu-ti da voie sa completezi alte drepturi decat daca ai ore lucrate)
In declaratie D112 se declara in luna in care se inregistreaza si se achita compensarea in bani a CO neefectuat.

Vedeti daca va ajuta si acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare c/v co neefectuat Radu Aura Radu Aura Buna ziua, Rog sprijim pentru rezovarea urmatoarei situatii: O salariata a intrat in concediu de maternitate cu 01.12.2015 si a intrat in CCC cu 01.04.2016. ... (vezi toată discuția)
Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu de odihna neefectuat din anul 2017 Maria Constantinescu Maria Constantinescu Buna seara! Doresc sa stiu daca in cazul incetarii contractului de munca in anul 2018, in urma demisiei, angajatorul este obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)