avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program 12 ore cu 24
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program 12 ore cu 24

Buna ziua . Am un restaurant la care lucreaza 4 bucatari si 4 ospatari .Lucreaza cate 2 pe fiecare tura . zilinic 12 ore cu 24 libere. As dori sa imi spuneti cujm procedez sa le asigur cele 2 zile consecutive libere ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: delia2007 , utilizator 15:19, 4 Aprilie 2016
Puteti stabili un program de 24 ore/saptamana, inegal . Repartizarea facandu-se in zilele de sambata si duminica cate 12 ore/zi.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
Regulament intern pentru un restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui trecut programul de lucru al unui restaurant in Regulamentul intern.....salariatii lucreaza de la 10 la 22 apoi au o zi ... (vezi toată discuția)
Pontaj 12/24 zile sambata duminica compensare zile libere+spor 1% carmevera carmevera Va rog daca se poate sa ma ajutati,am urmatoarea problema lucrez la un restaurant unde o parte din angajati lucreaza 12/24 .o zi lucreaza o zi sunt ... (vezi toată discuția)