avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare la persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare la persoane fizice

Se poate vinde de la o societate SRL catre o persoana fizica prin curierat cu bon fiscal eliberat de curier pentru ramburs bani.
Mentionez ca societatea mea nu are casa de marcat.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 15:38, 10 Aprilie 2016
Daca SRL-ul nu are casa de marcat inseamna ca este unitate cu vanzare en-gros. In acest caz poate sa trimita marfa cu factura prin curier; curierul emite chitanta pentru cumparator iar banii va vireaza in contul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Procedura suma primita ramburs de la curier sevenx sevenx Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care un SRL vinde un produs unei persoane fizice, expedierea facandu-se prin curier iar plata produsului facandu-se ... (vezi toată discuția)