avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... modificare coordonate puncte cadastrale
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

modificare coordonate puncte cadastrale

Buna seara am cumparat in 2013 un teren ,am efectuat trasarea un an mai tarziu cu cadastristul care a executat lucrarea de cadastru,anul trecut am mai facut inca o masuratoare cu o alta persoana ,tot cadastrist acum a venit un nou vecin ca si-a trasat si el terenul ,problema a aparut cand am constat ca punctele lui desfasurate (GPS) nu corespund cu punctele mele desfasurate,cadastrele fiind facute de aceeasi persoana diferenta fiind de 5 m.Unde sa fie gresala, daca sa facut modificare de coordonate s-ar vedea la OCPI si daca cel de la care am cumparat terenu trebuia sa-mi dea si desfasurare coordonatelor in momentul achizitionari terenului? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2016
cata37, utilizator

Alte discuții în legătură

Greseala coordonate cadastru mateicostinel mateicostinel Buna ziua. Vecina a facut cadastru inaintea mea, pana aici totul ok.La un an dupa cadastrul ei eu am facut cadastru masurand din granita in granita( gard in ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru gs2005 gs2005 Buna ziua, Posed un teren din 2003. Anul trecut am masurat si pus stalpi mici la colturi. In primavara 2007 am vazut pe teren ca unii stalpi au disparut si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva inspectorului ocpi si a topografului autorizat (pfa) Quadruped Quadruped Buna seara, Acum 1 an am intabulat terenul pe care il detin (carte funciara etc). Acum aprox 2 saptamani m-am trezit cu inspectorul de la OCPI si persoana ... (vezi toată discuția)