avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendare P.F.I
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendare P.F.I

Buna ziua.

As dori sa suspend activitatea unui P.F.I. insa nu stiu exact ce declaratie trebuie sa depun in momentul de fata la ANAF. 070 a ramas valabila insa cum ramane cu declaratia 200 care nu mai exista?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:12, 30 Mai 2018
Acum va trebui sa depuneti declaratia unica 212 in maxim 30 de zile de la producerea evenimentului..
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Neclaritati pfa nou infiintat ncris78 ncris78 Am infiintat o PFA in nov.2013, activitate comert cu produse second hand. Imediat dupa infiintare am depus la Finate decl.220 cu venitul estimat pe 2013. In ... (vezi toată discuția)
Pfa care a suspendat activitatea in cursul lunii februarie a.c. Bulmat Bulmat Buna ziua! Pentru un PFA care a suspendat activitatea in cursul lunii februarie a.c., mai este necesara depunerea vreunui act doveditor si la ANAF de sector? (vezi toată discuția)