avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Autobiografie si tabel nominal cu rudele
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Autobiografie si tabel nominal cu rudele

Buna ziua ,

As vrea sa imi depun dosarul de recrutare pentru IPJ (Inspectoratul de Politie Judetean ).
La dosar am vazut ca trebuie sa adaug autobiografia si pe langa autobiografie trebuie sa trec tabelul nominal cu rudele de grad 1 si 2 cred. Vreau sa stiu daca mai are rost sa depun dosarul daca am o ruda certata cu legea, adica a primit o condamnare cu executare. Si daca mai este de adaugat ceva la acest subiect sau daca nu il trec ca ruda este o problema?

Multumesc anticipat!

Cu respect!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2016
Valy956, utilizator

Alte discuții în legătură

Redobandirea permisului de conducere ccatalin85 ccatalin85 Buna seara, as dori sa aflu raspunsul la urmatoarea intrebare si sper ca aici sa fie locul potrivit. Am avut permisul de conducere anulat pentru un an de zile, ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva Mari M. Mari M. Buna ziua! Prietenul meu a fost arestat preventiv in cursul zilei de ieri. Cum pot afla unde este detinut? Are voie sa primească vizite? (vezi toată discuția)
Admitere la politie- acord parinti CristianSima CristianSima Salutare, recent m-am inscris la o scoala de politie si am o nelamurire. Pentru dosarul pe care trebuie sa-l depun , am nevoie de \"tabelul nominal\" cu mama ... (vezi toată discuția)