avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PERMIS DE CONDUCERE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PERMIS DE CONDUCERE

am ca ochi director,ochiul drept;doresc sa obtin permisul de conducere si nu cunosc daca pot sa fac scoala de soferi sau nu;mentionez ca am fost la un control de rutina si nu mi s-au recomandat ochelari,deoarece este o problema din nastere ce nu poate fi remediata dar care nu ma afecteaza.
Mergi la un dr. oftalmolog si el iti va spune daca poti sau nu. Oricum pentru scoala de soferi iti trebuie si control oftalmologic.
Dar orice persoana are unul din ochi director, dominanta vizuala corespunzand dominantei bratelor. Este bine sa iti cunosti ochiul director in momentul in care tragi cu arma. Du-te la un doctor bun si vezi daca ai intr-adevar o problema.
apdeit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o un contract de asigurare la signal iduna si unul ... dan_pal dan_pal Buna ziua Am o un contract de asigurare la Signal Iduna si unul din beneficii e decontarea lentilelor. Din pacate , dupa depunerea actelor, nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Miopia si munca la calculator tina12 tina12 Sufar de miopie forte. Exista vreo lege care sa interzica persoanelor care sufera de miopie sa lucreze la calculator?(de exemplu celor care lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Afectiuni oculare compatibile cu criteriile pt obtinerea permisului de conducere CALA CALA Buna ziua, Am 2 afectiuni la ochiul stang - astigmatism si o \"leneveala\" a ochiului in trimiterea informatiei la creier , preluarea si interpretarea ... (vezi toată discuția)