avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand se poate pensiona?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand se poate pensiona?

Buna ziua. Tatal meu sa nascut pe 2 02 1958 si are 32 de ani 4 luni si 6 zile vechime, a lucrat ca strungar si nu are grupa sau din cate stie el nu are grupa. Cum putem afla daca are grupa daca sa desfintat inteprinderea?
Spor de noapte se considera vechime?
Poate iesit la pensie sau exista vreo modalitate sa ia orice fel de pensie cat de mica?
Sau cand poate iesi la pensie? Mentionez ca in momentul de fata nu mai lucreaza pt ca a avut un accident iar la o ochiul drep>are pus un cristalin.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Acordarea pensiei pentru limita de varsta imolla imolla In numele tatalui meu,va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu iesirea la pensie.Va acord urmatoarele date: -nascut in 1958 ,in 16 noiembrie implineste 51 ... (vezi toată discuția)
Conditii pensie anticipata carmenb58 carmenb58 sunt nascuta in 1958 ,25.07 am treizeci de ani vechime ,din care 4 ani si sase luni in grupa 1 ( actuala 2)si un an si sase luni in grupa 2 de munca , cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare Zinca1953 Zinca1953 Sunt nascuta in 1953,in anul 1982 am muncit 233 zile+sporul de noapte 15%. Pe 18.03.1983 s.a intocmit cartea de munca . Incetarea muncii a fost pe ... (vezi toată discuția)