trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Ce părere aveți, se poate lua cu forța un minor în baza unei hotărâri judecătorești  definitive dacă copilul nu vrea?
Ma refer la situatia în care ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Ce părere aveți, se poate lua cu forța un minor în baza unei hotărâri judecătorești  definitive dacă copilul nu vrea?
Ma refer la situatia în care ... (vezi toată discuția)

oana99	                   

spuneti-mi si mie va rog frumos cum se audiaza un copil care a implinit 10 ani cine asista la audiere?? parintii pot asista la audiere?? parintii sunt ... (vezi toată discuția)
	                    oana99	                   

spuneti-mi si mie va rog frumos cum se audiaza un copil care a implinit 10 ani cine asista la audiere?? parintii pot asista la audiere?? parintii sunt ... (vezi toată discuția)

stafie m          	                   

in procesul fond-program vizita minor mi sa cerut sa duc copilul de 7 ani la tribunal la audieri si vreau sa stiu cine o sa-l audieze ? ce intrebari o sa i se ... (vezi toată discuția)
	                     stafie m          	                   

in procesul fond-program vizita minor mi sa cerut sa duc copilul de 7 ani la tribunal la audieri si vreau sa stiu cine o sa-l audieze ? ce intrebari o sa i se ... (vezi toată discuția)