avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecata

buna ziua

este normal ca un judecator sa admita probe si sa le accept fara ca avocatul reclamantului sa fie in sala de judecata ?avocatul reclamantului revenind ulterior in sala si doar sa ii se comunice ce sa dezbatut in sedinta fara sa ii dea dreptul sa conteste probele paratului?spunand judecatoare ca putem sa le contestam la apel..Avand in vedere ca de 3 ori sa amanat judecata din motive invocate de parat(nu a studiat dosarul,nu e avocata,iar nu a studiat dosarul).daca m-am judecat 4 ani pt un teren fara sa cer despagubiri si dupa pronuntarea sentintei definitive am dat persoana respectiva in judecata pe ce perioada pot cere daune pt folosirea terenului.pot cere daune pe 5 ani de cand imi foloseste terenul.(pot sa invoc si faptul ca ne-am judecat pt recunoasterea dreptului de proprietate si dupa aceea urmand sa cer daune pe toata perioada cat mi-a fost folosit terenul)Avand in vedere ca in momentul de fata inca am jumatate de teren ocupat cu vita de vie plantata de parat refuzand sa o scoata dar i am interzis sa o munceasca.mi-a cerut bani pe vie dar am refuzat pt ca nu am ce face cu ea.eu nu am scos vita de vie pt ca mi-a spus ca ma da in judecata sa il despagubesc dar l-am dat eu pe el.
Cel mai recent răspuns: ContSters379576 , utilizator 17:56, 10 Aprilie 2016
Daca avea interes, de ce avocatul n-a fost in sala? Acum, intr-adevar poate cere apel.
Puteti cere daune pentru prejudicii nascute cu 3 ani in urma.
Restul chestiunilor sunt prea de amanunt ca sa ne putem pronunta.
Daca a fost procedura legal indeplinita si avocatul nu ramas in sala de judecata a facut-o pe riscul dvs.,Putea avocatul sa procedeze conform art.260 NCPC.Administrarea probelor(7)"Partea care a lipsit la incuviintarea dovezii este obligata sa ceara proba contrara la sedinta urmatoare,iar in caz de impiedicare,la primul termen cand se infatiseaza."
Puteti cere daune pe 3 ani in urma da la data cand hotararea a devenit definitiva.
Judecătorul a procedat corect și legal conform procedurii, dacă aceasta a fost legal îndeplinită.
Avocatul dvs nu a fost punctual și pentru asta veți mai cheltui niște bani cu apelul.
Ședința publică se înregistrează AUDIO, sunt probe cu ședința, judecătorul nu a riscat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai poate sa ceara daune? kennya kennya Buna seara in 2010 am cumpărat 2 terenuri de la 2 persoane.Pe teren se instalase un individ care spunea că terenul era al tatălui său și l am dat în ... (vezi toată discuția)
Avocatul nu a reprezentat interesele clientului ContSters346864 ContSters346864 Buna seara, Bunica mea a contractat un avocat in actiunea de anulare act din pricina unei clauze de ingrijire neindeplinite. A pierdut procesul in fata primei ... (vezi toată discuția)
Solicitare daune kennya kennya buna ziua am cumparat un teren in 2010 si nu m-am putut folosi de el deoarece pe teren s-a instalat un individ.l-am dat in judecata ca sa elibereze terenul si ... (vezi toată discuția)