avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai poate sa ceara daune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai poate sa ceara daune?

Buna seara in 2010 am cumpărat 2 terenuri de la 2 persoane.Pe teren se instalase un individ care spunea că terenul era al tatălui său și l am dat în judecată.am câștigat procesul cu sentință irevocabilă și fiind obligat sa mi cedeze terenul .după ce sa terminat procesul l am dat în judecată că sa mi plătească daune. instanta a spus că nu mai are ce daune sa mi dea pt că sa prescris termenul în care puteam cere daune.Problema mea e alta pe unul din terenuri se afla o vita de vie iar instanța a specificat că unul dintr terenuri l am cumpărat cu vita de vie care este plantata de tatăl individului acum fff multi ani.acest individ mi a transmis prin vecini că trebuie sa i plătesc vita de vie că altfel nu am cum sa o scot.eu nu muncesc această vie și nici nu doresc.intrebarea mea este daca la mine a trecut termenul în care puteam cere daune nu este valabil și la el pt acea vie dacă dorea să mi ceara daune.ce ar trebui sa fac că sa nu plătesc acea vie dacă o scot.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: kennya , utilizator 22:05, 14 Noiembrie 2017
Buna seara,
vedeti-va de treaba si exploatati intreg terenul .
Sa va dea in judecata daca are dovezi
N-are sanse sa castige.
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Eu am recunoscut în instanță că el muncea vita de vie dar avocatul nu prea și a făcut treabă în legătură cu această problema și a rămas așa.mai poate cere daune după ce au trecut 3 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare daune kennya kennya buna ziua am cumparat un teren in 2010 si nu m-am putut folosi de el deoarece pe teren s-a instalat un individ.l-am dat in judecata ca sa elibereze terenul si ... (vezi toată discuția)
Când se prescrie o datorie kennya kennya Buna ziua As dori sa stiu când se prescrie dreptul de a mi solicita despăgubiri pt o plantație cu vita de vie.In data când am cumpărat terenul ,în urma ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca s+ proces verbal de punere in posesie=0 dmdc dmdc Din anul 1999 am o hotarare definitiva si irevocabila conform careia reclamantul,,lasa in proprietate si linistita posesie suprafata de ...x ha plantate cu ... (vezi toată discuția)