am o plangere penala de la fiica mea ca as fi amenintato cu moartea dupa o discutie telefonica care am avuto cu ea in legatura cu un mesaj de la prietenul ei in care scria ca *(iar vorbesti la telefon) iam cerut explicatii despre asta ea ridicand tonul la mine dupa care eu am injurato ea mia inchis telefonul si dupa cateva zile mia facut plangere la parchetul Arad la indemnul fostului meu cumnat lucreaza ca agent de politie .Am aflat de plangerea penala de la politia de comuna unde a fost trimisa plangerea unde m am prezentat sa dau declaratie .Mentionez ca nu am amenintato cu moartea pe fiica mea 21 ani si sant interesat ce o sa se intample cu ea in fata instantei pentru declaratii neadevarate cand o sa ajungem in viitor ea ne avand martori decat pe bunicul si mama ei care nu au asistat la discutia telefonica eu din acel moment nu am mai contactato pe fiica mea.As dori sa stiu la ce sa ma astept.
Conform art.206 NCP infractiune de amenintare se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la un an sau cu amenda.Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.Situatia dvs, depinde de martori, va sfatuiesc sa consultati un avocat.