avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintarea cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintarea cu moartea

am o plangere penala de la fiica mea ca as fi amenintato cu moartea dupa o discutie telefonica care am avuto cu ea in legatura cu un mesaj de la prietenul ei in care scria ca *(iar vorbesti la telefon) iam cerut explicatii despre asta ea ridicand tonul la mine dupa care eu am injurato ea mia inchis telefonul si dupa cateva zile mia facut plangere la parchetul Arad la indemnul fostului meu cumnat lucreaza ca agent de politie .Am aflat de plangerea penala de la politia de comuna unde a fost trimisa plangerea unde m am prezentat sa dau declaratie .Mentionez ca nu am amenintato cu moartea pe fiica mea 21 ani si sant interesat ce o sa se intample cu ea in fata instantei pentru declaratii neadevarate cand o sa ajungem in viitor ea ne avand martori decat pe bunicul si mama ei care nu au asistat la discutia telefonica eu din acel moment nu am mai contactato pe fiica mea.As dori sa stiu la ce sa ma astept.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:54, 11 Aprilie 2016
Conform art.206 NCP infractiune de amenintare se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la un an sau cu amenda.Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.Situatia dvs, depinde de martori, va sfatuiesc sa consultati un avocat.
Dacă fapta nu exista nu se poate dovedi.
Dacă nu ați recunoscut și nu exista probe nu pățiți nimic.

Totuși de ce ar fi depus plângerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere pentru agresiune și amenințări Florina floarea11 Florina floarea11 Un fost iubit din trecut mā agreseazā chiar in mijlocul strāzi a tras de mine mā urmārește mereu . il amenițā pe iubitu meu actual ne iese in fata ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea, injurii, vulgaritati batjocoritoare adresate unei persoane cu dizabilitati T-cTc-T T-cTc-T Am fost amenintat cu moartea, mi s-a spus ca o sa dispar ca Elodia, am primit injurii si jigniri, vulgaritati batjogoritoare, am fost acuzat ca as fi luat ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de delapidare, sunt chemat să semnez o declarație Adrian Tatu Adrian Tatu Am lucrat ca si Curier la un angajator find in colaborare cu o firma de curierat am avut un mic incident cu autoturismul niste plastice sparte (am alunecat ... (vezi toată discuția)