avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restante credit
Discuție deschisă în Executare silită

restante credit

Buna ziua am o intrebare am 2 credite unde nu am mai platit de 4 luni din cauza ca am probleme financiare.Ideia este daca platesc partial adica 50-100 de lei pe luna mai poate sa ma dea in judecata pentru proprire?Va astept raspunsul dvs.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: exu , utilizator 19:44, 18 Aprilie 2016
Ati intrebat de ma multe ori acelasi lucru si incercam sa va faceti sa intelegeti ca ajungeti oricum la executare daca depuneti mai putin deecat trebuie.
Si eu cum as putea sa ma inteleg cu cei de la asigurari?Si cat dureaza pana mi se face oprire?Nu vreau sa ajung la proprire plus ca am 2 credite ramase in urma ce ma fac ca din cate stiu cand ai 2 ai oprire 50 la suta din salar.Dati sfaturi.Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2016
exu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bobeicaalin bobeicaalin cam cat ar putea sa fie cheltuielile suplimentare valorii unui credit de nevoi personale in cazul in care nu poti platii rata si esti dat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale ionut709 ionut709 Buna ziua.Am un credit de nevoi personale la banca, am intarziat 100 de zile cu plata ratelor, nu au facut oprire pe salariu meu, nici girantului pe ... (vezi toată discuția)
Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)