avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa fara autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa fara autorizatie de constructie

Buna ziua,

v-as ruga sa ma indrumati ce cale legala as putea urma pentru a intra in legalitate cu constructia unei anexe in curtea proprie. Mai exact: in urma cu 6 ani am construit fara a avea autoriztie de constructie sau orice alt act o anexa folosita ca magazie de lemne. Cladirea are fundatie de beton, pereti de caramida si centura din beton la acoperis. Ce ar trebui sa fac ca sa nu ma trezesc cu probleme? Parca era o lege care dispunea ca orice cladire-anexa dupa nu stiu cati ani de la constructie nu mai poate fi demolata. As dori sa am ghidati. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:47, 12 Aprilie 2016
Luati legatura cu cadastristul primariei sa va faca o extindere de cadastru si intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)
Anexa magazie lemne MihaiErik MihaiErik Bună ziua, stăm într o curte comuna în Brașov, și deținem 4 magazii de lemne construite în 1977 fără autorizație, care au fost transformate în ... (vezi toată discuția)
Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)