avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratie pe propria raspundere (desfasurare ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratie pe propria raspundere (desfasurare activitate economica)

Buna ziua,

Pentru inregistrarea de tva mi-a fost solicitata o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte daca desfasor activitati economice la sediul social, la sediile secundare sau in afara acestora.
Imi puteti spune va rog de unde iau aceasta declaratie? O pot descarca de undeva, sau exista un formular tip? trebuie legalizata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:36, 12 Aprilie 2016
este formular....la finante va dau ei....daca vor altceva va pot spune ei ce si de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru fi declarat platitor de tva Bogdan-George Bogdan-George Buna ziua, Am cumparat o societate (SRL) in urma cu o luna de la un alt administrator. S-a facut cesiunea partilor sociale si tot ceea ce este necesar pentru ... (vezi toată discuția)
Organ competent inregistrare platitor tva hillfingerr hillfingerr buna ziua, care-i procedura daca vreau ca SRL-ul meu sa fie platitor de TVA? am auzit ca ar trebui realizat un dosar si depus in alta parte nu la ORC, e ... (vezi toată discuția)
Trecere de la neplatitor tva la platitor tva zenda zenda Cum se realizeza, intr-un SRL , trecerea de la neplatitor TVA la platitor de TVA ,pentru recuperarea investitiilor ce implica taxa aceasta? (vezi toată discuția)