avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restaurare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restaurare Revisal

Am incercat sa restaurez o baza de date in Revisal dar, din pacate, se salveaza doar contractul care este activ, pe cele incetate nu le preia. Ce pot face in acest sens? Sa solicit o alta baza de date de la itm?Vreau sa introduc un nou salariat si as dori sa stiu daca este vreo problema in situatia in care nu am toate contractele introduse in Revisal.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 14 Aprilie 2016
MariaRamona a scris:

... dar, din pacate, se salveaza doar contractul care este activ, pe cele incetate nu le preia.

Foarte curios ce spuneti. Poate nu ati respectat ceva, procedura de restaurare sau alt motiv.
De la ITM nu veti primi nicio baza de data pentru ca nu au asa ceva (programul este prost).
Baza de date trebuie refacuta, in cel mai rau caz. Daca trimiteti acum un fisier .rvs fara contractele incetate, la itm va fi o varza in sensul ca pana acum au figurat "n" contracte, iar acum va aparea un contract. Consider ca inainte de-a face orice miscare, pe care ulterior sa o regretati, ar trebui sa chemati la fata locului pe cineva care se pricepe si sa luati mai apoi decizia corespunzatoare.
trandafir2 a scris:

....
De la ITM nu veti primi nicio baza de data pentru ca nu au asa ceva (programul este prost).
...


Sunteti sigur de asa ceva ?


@ MariaRamona

Cum vreti sa restaurati baza ?

Nu este nicio problema daca introduceti un nou c.i.m. si nu aveti toate contractele introduse in Revisal.
Sigur, baza de date a ITM sunt niste rapoarte, in baza carora se poate reface manual baza de data din program (ceea ce daca sunt multi angajati este aproape imposibil), iar faptul ca programul in sine este prost este de notorietate - asteptam modificarile de program anul acesta (daca ne-ajuta dzeu).
Ceea ce se primeste de la ITM este tot o baza de date dar in format de hartie, in format electronic o primesc numai societatile mari, daca nu stiati.
Procedura de recuperare a bazei de date de la ITM o cunosc destul de bine .

Revisal 6.0.4 - noua versiune a registrului
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Versiune 6.0.8 al revisal raport salariat ionela11 ionela11 Buna ziua, Stie cineva odata cu versiune 6.0.8 al Revisal nu mai pot vizualiza raportul salariatului cu toate modificarile actelor aditionale care au fost ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)