avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fara Placute de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fara Placute de inmatriculare

Va facem cunoscuta ca , pentru incalcarea la data de 01 04 2016 a prevederilor art 334 alin.4 din codul penal , va fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice incepand cu data de 01 04 2016

Cat timp am permisul suspendat?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:43, 17 Aprilie 2016
Trebuie sa va scrie pe hartia care a venit de la politie prin posta.
Nu scrie.
Imi poate spune cineva daca pot urgenta dosarul ? va rog!
Art. 334 Cod penal
(4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

Intrucat ati savarsit o infractiune vi s-a deschis un dosar penal. In asemenea cazuri permisul de conducere se retine eliberandu-se o dovada. Mai intai trebuie sa rezolvati problema pentru care v-au fost retrase placutele cu numarul de inmatriculare si apoi solicitati eliberarea dovezii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate amigobz amigobz Bună seara.Întrebarea mea este despre circulaţia pe un drum public al unui vehicol cu numere provizorii expirate după noul cod penal. Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua am condus o masina fara asigurare si cu numerele luate ... Crystycristy Crystycristy Buna ziua am condus o masina fara asigurare si cu numerele luate de către poliție. Ma oprit poliția și mia luat permisul ce sancțiuni sunt prevăzute ... (vezi toată discuția)
Buna - numere expirate, permis retinut tigan2016 tigan2016 as dori un raspuns va rog sa ma ajutati in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)