avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... post similar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

post similar

Buna ziua!
Postul de invatator/institutor pentru invatamantul primar este similar cu postul de invatator-educator/institutor-educator din invatamatul special?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:07, 25 Aprilie 2016
Similar la ce ?
Invatator-educator/institutor-educator inseamna alta specialitate fata de invatator/institutor pentru invatamantul primar?
Sunt posturi similare. Puteti solicita transferul in oricare directie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Explicatii privind legea nr. 387/2009 ºi legea nr. 330/2009. annaica annaica buna ziua, sunt incadrata ca maistru instructor in invatamantul liceal si am absolvit facultatea in profil, cu durata de 5 ani. intrebarea este: daca de la 1 ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)