avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

buna ziua, fiind plecat din tara am avut o avocata care sa ocupat de recuperare . Acum am descoperit ca am acest recurs facut de Finante la Galati in 2013.
Suna cam asa:

Dispune rejudecarea
Admite recursul. Casează în parte sentinţa atacată şi în rejudecare: Respinge cererea principală ca nefondată. Respinge cererea de chemare în garanţie ca rămasă fără obiect. Menţine dispoziţia sentinţei atacate privind respingerea excepţiei inadmisibilităţii.
Hotarare 2397/2014 din 10.03.2014

Mai pot face ceva ??
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 23:17, 13 Mai 2016
revizuire sau CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie nefavorabila la recursul depus de anaf coci coci Buna ziua In urma cereri de anulare act administrativ(taxa auto) am castigat instanta de judecata (decizie favorabila de restituiere a taxei). Dupa ce ANAF a ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Casare in tot dmanisor dmanisor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel; Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)