avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi rutiere si taxa locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi rutiere si taxa locuinta

Va rog sa ne comunicati cum putem sa achitam impozitul pe locuinta fara a achita si amenzile de circulatie restante?
Directia de Impozite si Taxe a Primariei X ne-a trimis raspuns oficial, cu termen de raspund depasit, cu citare din Codul de Procedura Fiscala - legea 207, art. 165, alin. 2.
Pentru amenzile in cauza, care se intind din 2005 pana in prezent, nu sunt emise titluri de executare.
Multumesc
Daca Serviciul de Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei din localitatea dvs este înrolat in Sistemul National Electronic de Plată Online ghiseul.ro, puteti încerca achitarea impozitului pe locuinta prin intermediul acestuia.

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2016
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat
pe ghiseu se poate achita global. Cum putem sa le demonstram ca nu sunt amenzi cu titluri executorii pentru a ne permite sa achitam doar impozitul pe locuinta? Putem depune plangere? si unde?
O alta varianta ar fi sa vă interesați la taxe și impozite care este contul în care se achita impozitul pe clădiri și să faceți plata direct în contul respectiv. Din cate cunosc pe ghiseul.ro apare și contul aferent acestui impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum platesc taxele locale corinabbbbbb corinabbbbbb cum pot plati taxele locale-impozit cladiri si teren - care genereaza dobanzi si penalitati ,cand nu le platim in termen,daca am in debit amenzi de circulatie ... (vezi toată discuția)
Plata online amenda circulatie the game the game Buna ziua!Daca platesc online amenda de circulatie prin intermediul site-ului www.amenda-online.ro mai trebuie sa trimit copia procesului verbal si dovada ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite ,cod fiscal 2016 naida gabriel naida gabriel Am fost la primaria comunei de domiciliu pt.plata taxelor si impozitului pe locuinta si au refuzat primirea sumei datorate pe motiv ca dupa noul Cod Fiscal nu ... (vezi toată discuția)