avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... exceptia de la plata timbrului de mediu pt persoane cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

exceptia de la plata timbrului de mediu pt persoane cu handicap

Buna seara ,

Doresc sa achizitionez un autoturism adus din Germania prevazut cu platforma pentru preluarea persoanelor cu handicap si sa=l inatriculez pe numele mamei mele care are handicap grav , cod boala M05 , cod handicap 1. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii in acest sens. Pot inmatricula masina pe numele ei fara sa se plateasca timbrul de mediu la acest cod de handicap? La ce institutii trebuie sa ma adresez pt informatii? Care este ordinea lucrurilor intr-un astfel de demers? La ce se refera recomandarea medicului necesara pt adaptarea masinii la handicap ? Mentionez ca adaptarea respectiva nu este trecuta in actele masinii dar am sa fac aici in tara omologarea la o firma agreata rar.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto persoana cu handicap black_katta black_katta Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism fara plata timbrului de mediu hagioglu hagioglu M-ar putea lamuri cineva daca pot inmatricula un autoturism fara sa platesc timbrul de mediu? Tatal meu are handicap de gradul 1 si nu poseda permis de ... (vezi toată discuția)
scutirea taxei de prima inmatriculare(persoana cu handicap fizic mediu) Dan_Lenin Dan_Lenin Buna ziua. Sunt persoana cu handicap fizic mediu,amputatie 1/3 gamba dreapta .As vrea sa stiu de ce nu beneficiez de scutirea taxei de prima inmatriculare a ... (vezi toată discuția)