avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cheltuieli de judecata

Dupa un proces cu vecinul, modificare hotar, am obtinut sentinta definitiva si irevocabila in favoarea mea. Vecinul sa mute gardul pe vechiul amplasament si sa suporte toate cheltuielile de judecata.
Vecinul a fost instiintad de executor in legatura cu plata dar el a refuzat categoric sa plateasca.

Cheltuielile de judecata au fost destul de mari, iar vecinul refuza sa le plateasca. Executrul judecatoresc a pus poprire pe pensie, dar aceasta suma este f.f. mica 9 lei pe luna, iar suma de recuperat peste 2000 de lei. Am facut un calcul aproximativ si imi trebuie 20 de ani sa recuperez acesti bani ( pina acum,a am recuperat doar 300 RON, iar veciunul are 70 de ani.
Pentru executarea silita de recuperare a banilor in urma procesului ce procedura trebuie urmata?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 14 Aprilie 2016
Asta pe care deja o urmați. Executorul mai poate executa și alte bunuri mobile dacă are, dacă nu, va trebui sa va mulțumiți cu cei 9 lei lunar.
Pe o suprafata de pamant nu se poate pune sechestru? Este o persoana instarita. Se gasesc si alte bunuri.
Sechestrul va asigura ca in cazul in care vrea sa vanda sa nu poata pana nu va plateste, nu va ajuta nici daca s-ar infiinta, iar de executat terenul, nu poate fi vb de executare imobiliara pt sume mai mici de 10 mii lei daca are venituri.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Executare silita nuzicacu nuzicacu Sunt aproximativ trei luni jumatate de cand a inaintat Decizia definitiva si irevocabila investita si care se refera la recuperarea unei sume de bani drept ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)