avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construirea unei terase comerciale
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construirea unei terase comerciale

Buna ziua,
V-as ruga sa ma sfatuiti cum trebuie procedat.
Dispun de un spatiu comercial cu supr.de 40 mp in Bucuresti,intr-un cartier.Spatiul com.la care fac referire este amplasat in curtea unei case la strada,la soseaua principala.Acum functioneaza un fast-food.In aceeasi curte(langa fast-food-ul meu) exista o alee de 3 ml latime cu 20 lungime.Am discutat cu proprietarul spatiului si imi permite sa construiesc o terasa de vara din lemn pe acea alee.Deci,as dori sa atasez o terasa din lemn spatiului pe care il am deja in chirie(fst-foodul este tot din lemn).
Pot construi aceasta terasa(fara fundatie) fara autorizatie de construire? Sau in ce conditii pot construi acea terasa ? Cum trebuie procedat,cui trebuie sa ma adresez?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Euroinvest , utilizator 21:18, 16 Aprilie 2016
Adresati-va primariei si solicitati un certificat de urbanism pentru a afla ce acte sunt necesare pentru a intra in legalitate.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan fara drum de acces elena_ploiesti elena_ploiesti Buna ziua, Sunt in situatia in care Primaria B. sa elibereze tituri de proprietate pe terenurile detinute de bunicii-parintii mei de peste 40 ani si as ... (vezi toată discuția)
Legea 51 mireacaty mireacaty Ce construcții nu necesita autorizația de construire ? Am o rulota tip fast food , intr,-un parc industrial, am amenajat pt iarna cu pereți fin OSB placați ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)