avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legea Darii in plata - doi garanti ipotecari - doar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legea Darii in plata - doi garanti ipotecari - doar unul vrea sa dea in plata

Buna ziua,
Presupunand ca LDP intra in vigoare, in cazul in care as dori sa beneficiez de ea, trebuie sa faca acelasi lucru si al doilea garant ipotecar ( fosta sotie care nu doreste sa dea in plata) ?

Doar eu achit cele doua credite 1. imobiliar si 2. de nevoi personale cu ipoteca de rang II pe acelasi imobil.

Intrebare:
a. Pot ceda doar eu aplicand LDP iar pe ea sa o execute banca ?

b. LDP se aplica pentru stingerea ambelor credite in acest caz ; inclusiv cel de nevoi personale cu ipoteca de rang II pe acelasi imobil ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea darii in plata - mariuspopescuro mariuspopescuro Credit imobiliar in CHF in 2006 si credit de nevoi personale cu ipoteca de rang II in 2007, pe acelasi imobil ( apartament ). Se sting ambele credite cu ... (vezi toată discuția)
Poate creditorul ipotecar de rang ii sa ceara scoaterea la licitatie a imobilului si sa determine exigibilitatea unei creante garantate cu ipoteca de rangul i? G_A_F G_A_F Am consultat capitolul de executare silita din vechiul cod de procedura (aplicabil in cazul de fata) si nu m-am lamurit pe acest aspect. Sa spunem ca am ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)