avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Masina Avariata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masina Avariata

Buna ziua.Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am: Pe data de 14.04.2016 adica ieri am mers la un service auto cu masina pentru o reparare la directie mai exact a imi schimba capetele de bara am vb cu patronul si mam inteles ca pentru 90 de euro imi face reparatia piesele le aveam cumparate din romania numai trebuiau montate mentionez ca eu sunt in germania si aici sa intamplat ce am sa va relatez mai jos..Am dus masina la ora 10:30 iar la ora 12 a spus ca pot sa vin dupa ea sa o iau ca e gata,toate bune si frumoase pe cand merg la 12 la masina nu era nimic facut si a spus sa merg la ora 18 dupa ea .La ora 18 cand am mers am trait un soc masina mea a fost cazuta de pe cric din partea dreapta iar partea dreapta era cazuta jos iar in partea stanga statea atarnata de ceielalta parte de cric ,ei atunci se chinuiau sa imi ridice masina de pe jos si sa ii puna roata..Iam intrebat ce sa intamplat si mia spus cu nervi ca a cedat partea dreapta a elevatorului si ca a cazut masina jos dar nu e problema deoarece o repara si o fac cum a fost..Avariile sunt destul de serioase deoarece am fost azi la alta firma sa vada cam care ar fii avarile si a spus ca imi e indoit telescopul iar partea plafonului e indoit ,usa indointa si pragurile sunt distruse plus plasticurile.Am vb cu mecanicul care e si patron si a spus ca sa nu merg la politie ca el e de acord sa imi repare masina fara nici un ban si ca mi-o indreapa acolo la ei la service dar ca eu nu sunt de acord deoarece eu nu mai am incredere in ei si as vrea sa o duc la reprezentanta dar nu vrea sa imi deie asigurarea servisului a zis ca nu ca o repara el daca vreau daca nu sa o iau sa o duc acasa si daca ma duc la politie el nu recunoaste nimic.As dorii sa imi dati un sfat daca puteti in legatura cu ce sa fac oare ? sa merg la politie si atunci probabil l-ar obliga sa imi deie asigurarea sau sa accept ce imi propune el ? Eu akm nu am nici un act care sa ateste ca masina mea a fost avaiata la el in service numai urmele ramase in urma..Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 18 Aprilie 2016
Cand ati introdus masina in service nu s-a incheiat comanda pentru ce lucrari urmeaza sa se execute?
Puteti proba ca masina este in service,realizand poze cu service-ul ,cu pozitia masinii pe care ulterior sa le prezentati la politie
Am poze cu masina avariata in service..Nu a intocmit nici un bon de comanda nimic..Ce s-ar putea vede e ca partea stanga a elevatorului a iest din beton defapt au cedat suruburile din beton ce tine partea stanga a elevatorului si vopseua ce a ramas pe masina de pe elevator..Oare ar fii destule proble pentru a merge la politie?
Daca implicati autoritatil va asumati responsabilitatea solutionarii intr-un termen indelungat,
cercetari,audieri,etc
Puteti discuta cu patronul mecanic sa va repare masina,sa va elibereze document justificativ si ulterior dv puteti solicita o expertiza/verificare tehnica fie la reprezentanta marcii fie la alt service autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incidentul s-a petrecut în felul urmator: pe data de 19.02.2022, ... MihaiDragomir MihaiDragomir Incidentul s-a petrecut în felul urmator: Pe data de 19.02.2022, am fost la țară , pentru a face parastasul tatălui meu. Mașina am parcat-o pe ... (vezi toată discuția)
Ieri am fost implicată intr-un accident rutier. strada pe care ... Errin40 Errin40 Ieri am fost implicată intr-un accident rutier. Strada pe care mergeam s-a intersectat din dreapta cu o strada fără indicatoare rutiere ,nici eu neavând in ... (vezi toată discuția)