avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ieri am fost implicată intr-un accident rutier. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ieri am fost implicată intr-un accident rutier. Strada pe care ...

Ieri am fost implicată intr-un accident rutier. Strada pe care mergeam s-a intersectat din dreapta cu o strada fără indicatoare rutiere ,nici eu neavând in acel loc indicator. Eu aveam 35km/ora, m-am asigurat din dreapta , și aveam timp sa trec dar cel care venea a intrat in intersecție uitându-se in partea dreapta ,fără semnal și virând in stânga,m-a lovit in dreapta spate iar din izbitură , am ricoșat in dreapta imediat dupa intersecție, in mașinile parcate , avariind spatele primei mașini iar la a doua din fata acesteia portbagajul s-a deschis și nu se mai închidea, fără alte semne. Am fost la poliție cu mașina pe platforma și clar sunt vinovata ca nu am anticipat ca baiatul nu ma vede ca trec , după cum a și spus de altfel, In acest caz asigurarea mea cum ma ajuta cu mașinile avariate?Mentionez ca totul este înregistrat pe camera.
Ultima modificare: Joi, 3 August 2023
Errin40, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 09:34, 3 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Toate masinile avariate se repara pe RCA-ul dvs.
Masina dvs o veti repara din bani proprii, asta in cazul in care nu aveti CASCO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident stupid dtztz dtztz Salutare! Iata faza: mergeam pe o str cu sens unic ..la capat Obligat la stanga (str cu sens unic) si Cedeaza trecerea; ma angajez pe banda 2 de langa ... (vezi toată discuția)
Accident provocat din vina altuia. Pr0 Pr0 Buna seara, Intr-o zi ma deplasam cu masina personala pe un drum cu prioritate si trecand printr-o intersectie dirijata, de la dreapta ( avea cedeaza ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna?? CEZAR88 CEZAR88 buna ziua, zile trecute mi-a agatat un vecin masina cu masina de la firma la care lucreaza(un autocamion),mentionez ca masina mea era parcara intro zona in ... (vezi toată discuția)